Herroepingsrecht

Garantie & retour – Kolie
AMULETTEN EN (HANDGEMAAKTE) PRODUCTEN MET KRUIDEN EN/OF ANDERE NATUURLIJKE MATERIALEN ZOALS HOUT, BLOEMEN EN EDELSTENEN
Alle (handgemaakte) producten met kruiden en/of natuurlijke materialen zoals hout, bloemen en edelstenen van Kolie zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, het is dus niet mogelijk deze te retourneren. Twijfelt u of uw bestelde product of het product wat u overweegt te bestellen binnen het herroepingsrecht vallen kunt u contact opnemen met info@kolie.nl 
OVERIGE PRODUCTEN 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag behalve verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kolie.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
Op producten die op maat en/of verzoek worden gemaakt volgens de door u ingevoerde/opgegeven specificaties is het herroepingsrecht niet van toepassing zodra het creatieproces gestart is. De verkoop hiervan is na een succesvolle betaling definitief. 
Kolie
G.B.Vloedbeldlaan 10
7602TM
info@kolie.nl telefoon: +31 6 219 578 13

Kvk: 73423548
Btw nummer: Kolie
G.B.Vloedbeldlaan 10
7602TM Almelo
KvK-nummer: 73423548
Btw-identificatienummer: NL002387269B55Formulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wil herroepen) 
Aan: Kolie G.B.Vloedbeldlaan 10 7602TM Almelo
Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede, dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten/de levering van de volgende digitale inhoud/de verrichting van de volgende dienst, herroept/herroepen(*) 
Datum bestelling (DD/MM/JJJJ):            /           /
Ontvangen op (DD/MM/JJJJ):                 /           /
Naam consument:
Bestelnummer:
Adres consument:


IBAN rekeningnummer:
Handtekening consument:

Datum (DD/MM/JJJJ):