Heksenrunen

19,92

Excl. BTW: €16,46

Model:
HEKSRUNES
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Heksenrunen
Heksenrunen zijn magische symbolen die je kunt gebruiken voor divinatie. Elk symbool heeft een eigen betekenis en samen kunnen ze zo antwoord geven op je vragen. Ze zijn een moderne versie van het magische alfabet dat specifiek gecreeërd is voor divinatie van heksen. 

Heksenrunen hebben eigenlijk niet zoveel te maken met de runen van de Elder Futhark. Het lijkt natuurlijk alsof ze met elkaar te maken hebben vanwege het woord 'rune'. Dat komt omdat het 'rune' eigenlijk vooral verbonden staat met het Oud-Germaanse schrift, maar, het woord 'rune' kan ook geheim schrift betekenen.


Hoe gebruik je heksenrunen?
Er zijn meerdere manieren waarop je een legging met heksenrunen kunt doen. 

Je kunt bijvoorbeeld alle runen op hetzelfde moment op een kleedje gooien. Degene die met de bovenkant naar boven eindigen zijn de relevante stenen. De belangrijkste rune is degene die het verst weg van je eindigt. Als alle runen ondersteboven liggen, betekent dat dat je nog niet klaar bent voor het antwoord. Probeer dan op zijn minst nog 1 week te wachten voor je een nieuwe legging doet.

Je kunt ook een vraag stellen aan de runen, dan een rune uit het zakje pakken zonder te kijken, en een rune trekken die antwoord geeft op je vraag. Op die manier kun je dus eigenlijk een hele rune spread maken, een beetje hetzelfde als bij tarot. Zo kun je natuurlijk verschillende spreads doen, zoals bijvoorbeeld een verleden/heden/toekomst spread, of een voordelen/nadelen spread... Wat je maar kunt bedenken! 


Wil jij een op maat gemaakte heksenrunen set? Neem dan contact op via info@kolie.nl of via social media.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder