*sold out* Athame triple moon

17,45

Excl. BTW: €14,42

Model:
ATHAME
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Een athame is een voorwerp wat vaak gebruikt wordt tijdens rituelen. Een athame draagt energie van de god en van de godin, zowel mannelijke als vrouwlijke energie. Daarnaast is de athame verbonden met het element vuur.
Een athame wordt vaak gebruikt voor het geleiden van energie, je kan er dus niet mee snijden en hij is niet scherp.

Deze athame is gevuld met koper, tijgeroog en amethist. 
Tijgeroog kan een zeer aardende steen zijn. Het helpt de geest om zich te concentreren en kan iemands meditatieve staat verdiepen. Het is geweldig om geluk aan te trekken en te beschermen tegen negatieve energieën. Tijgersoog is geweldig in het brengen van inzicht in complexe situaties. Het bevordert mentale helderheid en is geweldig in het wegnemen van angsten.
Het is gewoon een van de beste stenen voor elk type waarzeggerij.

Amethistkristallen zijn geweldig om je kracht en ondersteuning te geven in het leven en oefenen. Het is ideaal om onze geest te zuiveren, evenals de ruimtes waarin we leven. Geweldig om intenties vast te stellen en ze voor ons vast te houden. Je kunt hem in je huis plaatsen of bij je dragen als een draagbaar energiepakket.

Amethyst wordt vaak geassocieerd met spiritualiteit, intuïtie en inzicht. Het bevordert zelfkennis en een hoger perspectief op dingen, daarom is het een steen van Zuiverheid en Rust.

Koper is goed voor het geleiden van de energie.

Voor een op maat gemaakte athame mail naar info@kolie.nl of stuur een berichtje via een van onze social media kanalen.

14 cm.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder